Hirmondo
Hirdetés
Hirdetés

Kikapott Szekszárdtól a Sepsi-SIC

Kikapott Szekszárdtól a Sepsi-SIC Sport

A sepsiszentgyörgyi Euroliga selejtező második mérkőzésén az Atomerőmű KSC Szekszárd hosszabbításban legyőzte a házigazda Sepsi-SIC-et és ezzel gyakorlatilag megnyerte a csoportot. A háromszékiek ma a török Kayserivel mérkőznek.

A Sepsi-SIC a Fraser, Bas, Wallace, Pasic, Miljkovic kezdőötössel állt ki Szekszárd ellen, Brianna Fraser kosara vezette fel az összecsapást, amire Friskovec válaszolt. Ezután meglépett a Mikes-csapat, Fraser vezényletével nyolc ponttal is vezettek (4–12), de a negyed végére felzárkózott a KSC, 10 perc után 13–16-ot mutatott az eredményjelző.

A második szakaszban 22–21-nél átvette a vezetést a magyar csapat, majd felváltva estek a kosarak, nagyszünetre 31–30-as állásnál vonultak a felek. A harmadik negyedben Wallace triplájával újra előnyhöz jutott a Sepsi-SIC, majd fej-fej mellett haladtak a csapatok, azonban a negyed végére felülkerekedtek a szekszárdiak (43–37).

A negyedik szakaszban új lendületet vettek a mieink, lefaragták hátrányukat, Fraser kétpontosával 54-nél kiegyenlítettek és hosszabbításra mentették a meccset. A ráadást azonban a vendégek bírták jobban, 9–2-re hozták a hosszabbítást, és 63–56 arányban behúzták a győzelmet.

Női kosárlabda Euroliga-selejtező: KSC Szekszárd – Sepsi-SIC 63–56 (13–16, 18–14, 12–7, 11–17, 9–2). Sepsi-SIC: Pasic 2, Wallace 12, Bas 5, Fraser 28, Miljkovic 7, Ghizilă, Orbán 2, Podar.

Hirdetés
Hirdetés
Névtelen hozzászólás

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Hozzászólások