Hirmondo
Hirdetés
Hirdetés

Kiérdemelték a feljutást

Kiérdemelték a feljutást Sport

2017 után ismét van az asztalitenisz Szuperligában érdekelt együttese Sepsiszentgyörgynek, miután a Sepsi–SIC felnőtt férfi asztalitenisz-csapata megnyerte az A-osztály visszavágóját, majd az osztályozón is maga mögé utasított mindenkit.

Hirdetés
Hirdetés

Szeptember 4. és 6. között Izvorani adott otthont az A-osztályos asztalitenisz-bajnokság visszavágójának, amelyen a Laurenţiu Bârlan, Andrei Bârlan, Kanabé Szilárd, Ștefan Moldoveanu, Bojan Crepulja összetételű Sepsi–SIC is asztalhoz állt. A sepsiszentgyörgyiek első helyről várták a megmérettetést, és az odavágóhoz hasonlóan, ezúttal is 100 százalékos teljesítménnyel és mindössze két elvesztett szettel zárták a viadalt.

A sepsiszentgyörgyi csapat a Voința Câmpulung II. (3–0), a Dési Tenis Club (3–0), a Konstancai Farul (3–0), az Aradi MSK (3–1) és a Kolozsvári Politehnika (3–1) felett is diadalmaskodott, majd az osztályozón a Bukaresti Steaua II. 3–1 arányú legyőzésével kiharcolta az élvonalba jutást.

„Nagyon örülünk a feljutásnak, de komolyan meg kell erősítenünk a csapatot, mivel magas a színvonal az élvonalban” – nyilatkozta Teodor Simon, a Sepsi–SIC edzője.

Hirdetés
Hirdetés
Névtelen hozzászólás

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük