Hirmondo
Hirdetés
Hirdetés

Kiélezett párharcok az elődöntőben

Nagy izgalmak után kiderült, hogy a Dévai Autobergamo és a Galaci United küzdhet meg az élvonalbeli teremlabdarúgó-pontvadászat bajnoki címéért, miután az elődöntőben felülmúlták az FK Székelyudvarhelyt, illetve a Temesvári Informatikát.

A Dévai Autobergamónak két mérkőzésre volt szüksége, hogy lerendezze a székelyudvarhelyiek elleni párharcot, idegenben 4-1-re, hazai környezetben pedig 3-1-re nyert az FK ellen. Ezzel szemben a Galaci Unitednak három meccsébe telt, hogy leszámoljon a kupagyőztes temesváriakkal, annyira kiélezett összecsapásokat vívtak egymással. Az első mérkőzésen büntetők döntöttek a bánságiak javára (8-7), majd a galaciak egy 3-2-es győzelem után kiegyenlítették a párbajt, a harmadik, mindent eldöntő találkozót pedig 2-1-re húzta be az United, így 2011 után újra kiérdemelte a döntős szereplés jogát.

A versenykiírás szerint a döntő egyik fél három győzelméig tart majd, az első találkozót a Duna-parti városban rendezik május 15-én, 17 óra 15 perctől. A kisdöntőben az FK Székelyudvarhely és Temesvári Informatika feszül egymásnak, a bronzmeccset oda-visszavágóval döntik el. Mivel az alapszakasz során Udvarhely végzett jobb pozícióban, így a párharcot idegenben indítják május 16-án, kedden 18 órától, a Hargita megyei visszavágót a tervek szerint május 21-én játsszák.

A II. ligás futsalbajnokság a Csíkszeredai Imperial Wet sikerével zárult, amely egyúttal feljutást is eredményezett, ám egyelőre nem tudni, vállalják-e a szereplést az élvonalban.

Hirdetés
Hirdetés
Névtelen hozzászólás

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük