Hirmondo
Hirdetés
Hirdetés

Kézilabdahírek a megyéből

Kézilabdahírek a megyéből Sport

Az új helyszín, a Sepsi Aréna szerencsét hozott a Sepsi–SIC kézilabdacsapatainak, amelyek magabiztos sikerekkel zárták az utánpótlás bajnokságok hétvégi fordulóit. A kézdivásárhelyi NMSK és a Sepsi ISK viszont nem volt ilyen szerencsés.

Hirdetés
Hirdetés

Az ifjúsági 2-es korosztály országos lánykézilabda-bajnokságában eddig hibátlan Sepsi–SIC a szombati 7. fordulóban igencsak rászámolt a vendég Marosvásárhelyi Pegasusra: 38–24 (23–14). A hatból hatot nyerő sepsiszentgyörgyiek négy pontos előnnyel vezetik a G-csoportot. A fiúknál a megyeszékhelyi MSK Marosvásárhelyen kapott ki szoros meccsen: 36–34 (20–18).

A Sepsi–SIC ifjúsági 1-es csapata a Ploiești-i ISK ellen aratta idei harmadik győzelmét, a 30–26 (14–12) arányú siker következtében a harmadik helyet foglalják el a C-csoportban.

Az ifjúsági 3-as korosztályúak F-csoportjában érdekelt Nagy Mózes SK vasárnap hazai pályán szenvedte el szezonbeli harmadik vereségét, 18–14 (8–5) arányban hajtottak fejet a Nagyszebeni ISK-val szemben a 9. fordulóban, és visszacsúsztak az ötödik helyre. A 11. helyen álló Sepsi ISK az éllovas Csíkszeredai VSK otthonában maradt alul 44–19 (24–13) arányban.

Hirdetés
Hirdetés
Névtelen hozzászólás

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük