Hirmondo
Hirdetés
Hirdetés

Kézilabda és futsal

Kézilabda és futsal Sport

Ma délután két bajnoki mérkőzés helyszínéül szolgál a céhes városi sportcsarnok: 14 órától a női kézilabda A-osztályban érdekelt KSE Nagyváradot látja vendégül, majd 18 órától az U19-es pontvadászatban a KSE Futsal háromszéki rangadón fogadja a Sepsi Futsalt.

Az eddig három pontot gyűjtött KSE kézilabdázói a rangsor utolsó előtti helyéről várják a mai mérkőzést, szeretnék meglepni az esélyesebbnek számító, nyolcadik helyen álló, 14 pontos nagyváradiakat. Ehhez szükségük lesz biztatásra is, aki teheti, a helyszínen szurkoljon a jó eredmény eléréséhez! A 10. forduló többi összecsapása: Székelyudvarhelyi NKK–Dacia Mioveni, Temesvári SCM–Kisjenő, Resicabánya–Marosvásárhelyi Olimpic, Mureşul–Brassói Corona, Nagybányai Minaur –Temesvári CSU. Egy eredmény: Rm. Vâlcea–Argeş 26–28.

Kora este már a teremlabdarúgásé lesz a főszerep a céhes városi sportcsarnokban, az U19-es bajnokság 3. fordulójában az eddig hibátlan KSE Futsal és Sepsi Futsal csap össze, a mérkőzés végére egyikük elveszíti veretlenségét. Parázs meccsnek ígérkezik, ki ne hagyják!

Hirdetés
Hirdetés
Névtelen hozzászólás

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük