Hirmondo
Hirdetés
Hirdetés

Kézdin a playoff-torna

Kézdin a playoff-torna Sport

A céhes városbeli KSE Futsal csapata fölényes győzelemmel zárta a másodosztályos teremlabdarúgó-bajnokság alapszakaszát, miután vasárnap a székely (2-es közép) csoport utolsó fordulójában 15–6 arányban diadalmaskodott a sereghajtó Korondi Junior vendégeként. A kék-fehérek nem pihenhetnek sokat, hiszen péntektől vasárnapig a kézdivásárhelyi Kicsid Gábor Sportcsarnok ad otthon a playoff-tornának.

A Fábián Gy.–Szőcs, Gáll, Pakucs, Fábián R. (cserék: Péter, Bandi, Dobozi) összeállítású KSE Futsal csapat semmit sem bízott a véletlenre a hétvégi korondi vendégjátékán, és esélyeshez méltó győzelmet aratott. A kék-fehérek ontották a gólokat, 15–6 arányban diadalmaskodtak, így 11 győzelemmel és egy döntetlennel nyerték meg csoportjukat.

Hirdetés
Hirdetés

Teremlabdarúgó 2. Liga, 12. forduló: Korondi Junior–KSE Futsal 6–15 (gólszerzőink: Péter 4, Gáll 3, Szőcs 3, Pakucs 2, Dobozi 2, Fábián R.), Gyergyószentmiklósi Inter– Gyergyóremetei Kereszthegy 3–9. A székely (2-es közép) csoport végeredménye: 1. KSE Futsal 34 pont, 2. Kereszthegy 21, 4. Gyergyószentmiklós 9, 5. Korond 4.

Péntektől vasárnapig Kézdivásárhelyen rendezik az élvonalba feljutó két csapatról döntő playoff-tornát, amelyen a KSE Futsal mellett a Futsal Ceahlăul Piatra Neamț (az 1-es csoport győztese) és a West Déva (a 3-as csoport nyertese), valamint az 1. Ligából kiesett Kolozsvári Clujana vesz részt. 

Hirdetés
Hirdetés
Névtelen hozzászólás

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük