Hirmondo
Hirdetés
Hirdetés

Kevésen múlt

Kevésen múlt Sport

Bár közel állt hozzá, mégsem sikerült bejutnia a korosztályos pontvadászat döntőjébe a megyeszékhelyi Sepsi ISK U14-es lánycsapatának.

A bajnoki rendszer furcsasága okán hiába került be öt alkalommal is a legjobb három közé a szezon során az együttes, a döntőbe jutásnál nem számított a korábbi tíz teremtorna végeredménye.

A Nemes Áron edzette csapat győzelmi kényszerben lépett pályára a sorozat 12., gyergyószentmiklósi teremtornáján, ahol a házigazda ISK és a bukaresti Dan Dacian SE ellen egyaránt nyerniük kellett. Együttesünk a fővárosiak ellen játszotta első mérkőzését, s bár a 30. percben még vezetett (41–40), végül 51–57 arányban alulmaradt a Dan Dacian ellen. Ilyen körülmények között a Gyergyószentmiklósi ISK-val szembeni második találkozó már tétnélkülivé vált, a Sepsi ISK ezúttal 46–43 arányban ezt a párharcot is elvesztette.

Hirdetés
Hirdetés

A Sepsi ISK U14-es kerete: Bogyó Abigél, Botos Petra, Kósa Nikol, Szász Hanna Nóra, Deák Hanga, Veress Kincső, Nemes Gréta, György-Burián Bíborka, Szabó Dorka, Kolumbán Elíz, Biszok Henrietta, Kernászt Sára, Szabó Dorka; edző: Nemes Áron.

Hirdetés
Hirdetés
Névtelen hozzászólás

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük