Hirmondo
Hirdetés
Hirdetés

Kevésen múlt az első hely

Kevésen múlt az első hely Sport

A sepsiszentgyörgyi MSK sportolója, Vlad Lascu újabb nemzetközi elismeréssel gyarapította gyűjteményét, Oltean Petru tanítványa ezüstérmet nyert a dzsiudzsicuzók Párizs Openjén.

 

Április 27–29. között a Nemzetközi Dzsiudzsicu-szövetség szervezésében, több mint 400 versenyző részvételével zajlott a francia fővárosban az említett erőpróba, amely a június 1–3. között esedékes Európa-bajnokság főpróbájának tekinthető.

A felnőtteknek kiírt megmérettetésen a sepsiszentgyörgyi Vlad Lascu két próbában is indult fiatal kora ellenére, a tehetséges sportoló év végén tölti 18. életévét. Vlad jól teljesített harcban, minden mérkőzését megnyerve jutott a -56 kg-os súlycsoport döntőjébe, amelyet 10–9 arányban megnyert ugyan, de a bírák vitatható módon érvénytelenítették utolsó pontját, és hosszabbítást ítéltek, ahol pontozással alulmaradt, így be kellett érnie az ezüstéremmel. Földharcban kedvezőtlen sorsolással hetedik lett. A megyeszékhelyi kiválóság javában készül az egy hónap múlva kezdődő kontinenstornára.

 

Hirdetés
Hirdetés
Névtelen hozzászólás

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük