Hirmondo
Hirdetés
Hirdetés

Ketten kijutottak az Eb-re

Ketten kijutottak az Eb-re Sport

Szombaton Bukarestben rendezték meg az ifjúsági III-as korosztályú birkózók Európa-bajnoki selejtezőtornáját, amelyen a Sepsiszentgyörgyi MSC és a Sepsi ISK színeiben öt háromszéki sportoló méretkezett meg. Birkózóink közül ketten végeztek az első helyen, amivel kiharcolták a részvételi jogot a jövő hónapban Győrben megrendezendő kontinenstornára.

A megyeszékhelyi sportiskolától hárman léptek szőnyegre a fővárosban: a 39 kg-os súlycsoportban Nemes-Nagy Vivien első lett, így a lányoknál ő képviseli megyénket a magyarországi viadalon, míg Kertész Mátyás (52 kg) a második, Szabó Zsombor (68 kg) pedig a harmadik helyen végzett, így hajszállal maradtak le az Eb-s szereplésről. A 150 fős mezőnyben a municípiumi sportklub színeiben Nichifor Levente is szőnyegre lépett, aki az 57 kg-osok között nem talált legyőzőre, így készülhet a győri Európa-bajnokságra. Az MSC másik képviselője, Orbán Lóránt (48 kg) már a selejtezőkben búcsúzott.
Gratulálunk mindkét birkózónak, és bízunk benne, hogy a június 15–17. között esedékes Eb-n is jól teljesítenek, éremmel vagy érmekkel térnek majd haza. <<

Hirdetés
Hirdetés
Névtelen hozzászólás

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük