Hirmondo
Hirdetés
Hirdetés

Ketten az álomcsapatban

Ketten az álomcsapatban Sport

A Sepsi OSK két játékosát is beválasztották az élvonalbeli labdarúgó-bajnokság 8. fordulójának álomcsapatába. A Hivatásos Labdarúgó-liga (LPF) véleménye szerint a biztos kezű kapus, Fejér Csongor Bélának és a Jászvásár ellen két gólt jegyző Claudiu Hereának is ott a helye a legjobbak között.

Amint arról már beszámoltunk, a zabolai Fejér Csongor Béla pazar védéseivel lezárta a kaput a Jászvásár elleni bajnokin, ezáltal pedig oroszlánrészt vállalt a Sepsi OSK első idegenbeli győzelméből. A szakemberek is felfigyeltek a 22 éves hálóőr teljesítményére, aki mindössze harmadik alkalommal védett az I. ligában, ennek ellenére olyan magabiztossággal játszott, mintha hosszú évek óta tenné mindezt, legalább négy góltól mentette meg csapatát.

A jó védekezés még nem lett volna elég a diadalhoz, ehhez kellett Claudiu Herea két zseniális villanása is, a kisebbik Herea-fivér kitörhet híresebb bátyja, Ovidiu árnyékából, ha így folytatja. Korábban Niczuly Roland, Cristian Oros és Hadnagy Attila is bekerült a legjobb tizenegybe, a piros-fehérek rutinos csapatkapitányát a 4. játéknap legjobb játékosának is megválasztották.

A 8. forduló álomcsapata: Fejér Csongor Béla (OSK) – Belu-Iordache (Astra), Momcilovic (FCSB), Screciu (Krajova), Creţu (Temesvár) – Munteanu (Temesvár), Eric de Oliveira (Viitorul), Nascimento (Dinamo), Herea (OSK) – Budescu (FCSB), Balde (CFR). Edző: Ionuţ Popa (Temesvár).

Hirdetés
Hirdetés
Névtelen hozzászólás

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük