Hirmondo
Hirdetés
Hirdetés

Ketten a válogatottban

Ketten a válogatottban Sport

A női kosárlabda-válogatott szövetségi kapitánya, Dragan Petricevic a bajnoki címvédő Sepsi–SIC két játékosának küldött behívót a 2019-es Európa-bajnoki selejtező utolsó két csoportmeccsére.

A bajnokcsapatból Annemarie Gödri-Părău és Ioana Ghizilă játékára számít a szakember november 12-től. A CSM Târgovișe négy játékost delegál a válogatottba: Kilin Tündét, Carla Popescut, Ancuța Stoenescut és Gabriela Irimiát. Az Aradi ICIM-től Teodora Neagut, a Brassói CSTBv Olimpiától Alina Podart, a Kolozsvári U-tól Irina Părăut hívták meg a nemzeti csapatba, de még a másodosztályos Konstancai Phoenix játékosa, Ecaterina Armanu is magára öltheti a nemzeti együttes mezét. Gabriela Mărginean (Adana Basket) és Ashley Walker (Mersin BSB), Olaszországból Adina Stoiedin (Scrivia), Franciaországból pedig Elisabeth Pavel (Reims) csatlakozik a kerethez. A román bajnokság legjobb pontdobója, Andra Mandache meglepetésre nem kapott meghívást.

A román válogatott november 17-én Franciaország ellen, november 21-én pedig Finnország ellen játszik Kolozsváron, az Eb-selejtező utolsó két mérkőzésén.

Hirdetés
Hirdetés
Névtelen hozzászólás

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük