Hirmondo
Hirdetés
Hirdetés

Kétgólos futsalvereség

Kétgólos futsalvereség Sport

Meglepetésre kétgólos vereséget szenvedett vasárnap a KSE Futsal a teremlabdarúgó élvonal alsóházi rájátszásának utolsóelőtti fordulójában. A kék-fehéreket a Kolozsvári Clujana kényszerítette térdre, az idény során először.

Szombaton kezdődött a kézdivásárhelyi Kicsid Gábor Sportcsarnokban a teremlabdarúgó 1. liga alsóházi rájátszásának második, egyben utolsó teremtornája, amelyen a házigazda KSE Futsal mellett az éllovas Luceafărul Buzău és a sereghajtó Kolozsvári Clujana érdekelt. A torna első napján, szombaton a bodzavásáriak 9–4 arányú vereséget mértek a kincses városiakra.

Hirdetés
Hirdetés

Vasárnap a Niczuly – Gáll, Kanyó, Pakucs, Bandi (cserék: Májai – Gajdó, Albu, Rancz, Barbócz) kezdővel kiálló KSE Futsalon volt a sor, hogy összemérje erejét Kolozsvárral. Az előzetesen esélyesebbnek számító kézdivásárhelyiek uralták az összecsapást, számtalan helyzetet kidolgoztak, azonban a befejezésnél gondjaik adódtak, a kihagyott ziccerek megpecsételték sorsukat. Az első játékrészben Kanyó, Gajdó és Pakucs is közel állt a gólhoz, azonban a gólcsend csak a 19. percben tört meg, amikor Rancz Attila lapos lövése kötött ki a kapuban (1–0). A kézdi gólöröm nem tartott sokáig, ugyanis még szünet előtt szabadrúgáshoz jutott a Clujana, amelyből még a lefújás előtt egyenlített (1–1).

A második húsz percben is a KSE akarata érvényesült, de a helyzetkihasználás ezúttal sem működött, míg a vendégek inkább kontrákra rendezkedtek be. A 28. percben szép akció végén Albu Norbert juttatta ismét előnyhöz a kék-fehér mezeseket (2–1), de a vendégek alig hat perc múlva újfent kiegyenlítettek (2–2). A 39. percben az ellenlábas hatodik csapathibája miatt befújt büntetőt Gáll kihagyta, amitől vérszemet kapott az ellenfél, és gyors egymásutánban kétszer is bevette Niczuly Rajmund kapuját.  Küzdelmes mérkőzésen a helyzeteivel jobban sáfárkodó Kolozsvár együttese nyerte 4–2-re a találkozót, azonban a rangsoron ez mit sem változtat: 1. Buzău 12 ponttal, 2. KSE 5, 3. Kolozsvár 4. Hátra van még az utolsó forduló, a ma 12 órakor kezdődő Buzău – KSE Futsal összecsapás.

Hirdetés
Hirdetés
Névtelen hozzászólás

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük