Hirmondo
Hirdetés
Hirdetés

Két játékostól megváltak

Két játékostól megváltak Sport

A Sepsi OSK a közösségi oldalán jelentette be, hogy megválik Tamás Nándortól és Cvetelin Csuncsukovtól, akikkel nem számol a szezon második részében. A hazai környezetben edzőtáborozó sepsiszentgyörgyi klub pénteken 11 órától az FC Argeş ellen játszik felkészülési mérkőzést a Sepsi OSK Arénában.

Hirdetés
Hirdetés

A Sepsi OSK tavaly nyáron szerezte meg Csuncsukov játékjogát az Academica Clinceni-től, a 27 éves bolgár csatár teljesítménye azonban messze alulmúlta az elvárásokat. Nem tudott beilleszkedni a csapatba, két Konferencia Liga-selejtezőn, két Román-kupa-mérkőzésen és 19 bajnoki találkozón mindössze egy gólt szerzett. A Sepsi OSK vezetősége megállapodott a Medgyesi Gázmetánnal, így Csuncsukov a szezon végéig kölcsönben szerepel majd náluk.

A kézdialmási Tamás Nándor visszatért anyaegyesületéhez, a Puskás Akadémiához, ahonnan júniusig ismét kölcsönbe kerül a magyar másodosztályban szereplő Aqvital FC Csákvár együtteséhez. A 21 éves szélső az elmúlt évet szintén kölcsönben töltötte a Sepsi OSK-nál, de az utóbbi időben kevés játéklehetőséget kapott. Az előző bajnokságban egy gólt és egy gólpasszt jegyzett, a 2021–2022-es szezonban viszont mindössze öt mérkőzésen lépett pályára.

Hirdetés
Hirdetés
Névtelen hozzászólás

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük