Hirmondo
Hirdetés
Hirdetés

Két helyszínen a tekeszakosztály

Két helyszínen a tekeszakosztály Sport

Január 26-án a magyarországi Oroszlányon rendezték meg a 60 év feletti tekések Európa-bajnoki selejtezőit. A verseny 120 vegyes dobásosként volt meghirdetve, és bármely európai állampolgár számára nyitott volt. Húszan mérték össze erejüket, Romániából 9 játékos nevezett, öten Kézdivásárhelyt képviselték.

Hirdetés
Hirdetés

A KSE veterán tekézői első alkalommal vettek részt ilyen jellegű megmérettetésen. Ez volt az első selejtező, aki javítani szeretne, az még egyszer próbálkozhat február 23-án, a legnagyobb elért eredményt veszik figyelembe a versenybírók. A céhes városiak eredményei: Jancsó Csaba 517 ütött fa, Tóth László 466, Kádár Imre 460, Kiss Árpád 459, Opra Ferenc 438.

– A KSE játékosai közül akár hárman-négyen is be tudnak jutni a döntőbe, körülbelül 530–540 ütött fa szükséges ehhez. Úgy gondolom, fel vannak készülve erre, érdemes lenne újra próbálkozni – véli Várdó Olivér, a tekeszakosztály vezetője.

Nemcsak a veteránok gurítottak hétvégén, hanem több tekéző edzőmérkőzést játszott Kolozsváron, ahol a következő eredményekkel büszkélkedhettek: Harai János 580, ifj. Kiss György 579, Bögözi József 562, Péter István 506, Vass Sándor 491, Ábrahám László 460, Molnár Cornel 448.

A KSE U18-as tekései az országos egyéni és páros döntőben szerepelnek február 5–6-án.

Hirdetés
Hirdetés
Névtelen hozzászólás

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük