Hirmondo
Hirdetés
Hirdetés

Készülnek a tavaszi idényre

Készülnek a tavaszi idényre Sport

A harmadosztályban érdekelt Kézdivásárhelyi SE a negyedosztályban szereplő Sepsi OSK II-vel játszott 2–2-es döntetlent a szombati felkészülési mérkőzésen, a sepsiszentgyörgyi sportbázison. A céhes városbeli együttes pénteken vonult edzőtáborba, ahol a márciusban rajtoló tavaszi idényre alapoznak.

A kézdivásárhelyi és a sepsiszentgyörgyi csapat kiegyensúlyozott mérkőzést játszott egymással, a vendég kézdiek Emilian Popa góljával szereztek vezetést, majd a piros-fehérek részéről a szünet előtt Szántó Erik válaszolt. A második félidőben Alexandru Oprea találatával a házigazdák kerültek előnybe, viszont Veress Zsombor még a lefújást megelőzően kiegyenlített, beállítva a végeredményt (2–2).

„A dolgok jelenlegi állása szerint a Sepsi OSK-tól két labdarúgó érkezik kölcsönbe a tavaszi idényre. Veress Zsombor már játszott nálunk a tavaly, ezúttal pedig a 18 éves, hátvéd Andres Mihai Dumitrescu is csatlakozik hozzánk. Ha a papírmunkát sikerül pontra tenni, akkor Yamazaki Akira is nálunk játszik a folytatásban. A nemrég érkezett japán középpályás nagyon szeretne maradni a csapatunkban, jó munkát végez az edzéseken, és reményeink szerint a segítségünkre lehet a bajnokságban. Eddig jól halad a felkészülésünk, a körülmények adottak, szóval nem panaszkodhatunk, teljes mértékben a munkára koncentrálunk” – nyilatkozta Gazda József játékos-edző.

Hirdetés
Hirdetés

A szakember hozzátette, általában 8 hetes a felkészülési időszakuk, a fizikai terhelés mellett a csapatépítésre is nagy hangsúlyt fektetnek. Gazda szerint a játékoskeretük 99 százalékban végleges a tavaszi idényre, amely március 7-én kezdődik, amikor is a Kézdivásárhelyi SE a Galaci U csapatát fogadja a Sinkovits Stadionban. A felsőháromszéki együttes a héten két újabb felkészülési mérkőzést játszik, a tervek szerint szerdán a negyedosztályban szereplő Chișcani látogat Kézdivásárhelyre, majd szombaton a Székelyudvarhelyi FC vendégeként lépnek pályára.

A KSE játékoskerete: Gabriel Bunduc, Farkas Róbert kapusok; Fozocoș George, Tankó Zsolt, Răzvan Damian, Bogdan Cîrstian, Gajdó Tamás, Nicolae Păun, Andres Mihai Dumitrescu, Barbócz Norbert hátvédek; Gazda József, Kanyó Szilárd, Gáll Attila, Bandi Álmos, Mojzi Botond, Yamazaki Akira középpályások; Veress Zsombor, Emilian Popa, Sánta Loránd, Pakucs Norbert, Faragó Hunor, Orosz István támadók.

Hirdetés
Hirdetés
Névtelen hozzászólás

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük