Hirmondo
Hirdetés
Hirdetés

Készülhetnek a döntőre

Készülhetnek a döntőre Sport

Az elmúlt hétvégén a megyeszékhelyi Sepsi ISK tizenhárom sportolója Marosvásárhelyen lépett szőnyegre, a sportiskolás országos bajnokság zónaszakaszában. A versenyen a házigazdák és a háromszékiek mellett Brassó, Hargita, Bihar, Bákó és Szilágy megyei birkózók vesznek részt.

Az ifjúsági II-es korosztálynak kiírt viadalról súlycsoportonként az első három helyezett jutott tovább a március 6–8-án Resicabányán esedékes döntőre.

A sepsiszentgyörgyi sportiskolások közül Sere Barbara (65 kg), Ilyés Henrietta (53 kg) és Nemes Nagy Vivien (49 kg) az első helyen végzett, Tokos Krisztián (48 kg), Nemes Nagy Roland (51 kg) és Kertész Mátyás (60 kg) második lett, míg Bilibok Szabolcs (55 kg) és Bilibok Balázs (65 kg) a dobogó legalacsonyabb fokára állhatott fel.

– A továbbjutók mellett jól küzdöttek azok is, akik kisdöntőt veszítettek. Így dicséret illeti Józsa Mátét (55 kg), Tankó Ádámot (60 kg), Kocsis Dávidot (71 kg) is. A többieknek sajnos nem sikerült dobogó közelébe jutniuk, ők már az első körben mar búcsúztak – nyilatkozta érdeklődésünkre Kertész Dávid edző, aki reménykedik abban, hogy a két hét múlva esedékes döntőről jobb eredménnyel térnek majd haza.

A marosvásárhelyi megmérettetésen mintegy százan vettek részt.

Hirdetés
Hirdetés
Névtelen hozzászólás

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük