Hirmondo
Hirdetés
Hirdetés

Kemény ellenfelet kapott a Sepsi OSK

Kemény ellenfelet kapott a Sepsi OSK Sport

A Román Labdarúgó-szövetség székházában csütörtökön délután kisorsolták a Román Kupa tizenhatoddöntőinek párosításait. A kupasorozat legjobb 32 csapata között bekapcsolódtak a küzdelembe az élvonalbeli együttesek is. A Sepsi OSK a Konstancai Farullal mérkőzik meg, míg a másik székely csapatnak, az FK Csíkszeredának a Chindia Târgoviște jutott.

Hirdetés
Hirdetés

A párharcok egy mérkőzésen dőlnek el, amelyet az előző bajnoki idényben gyengébben rangsorolt csapatok otthonában rendeznek, azaz az FK hazai pályán, a Sepsi OSK idegenben küzd a továbbjutásért. A legjobb 32 között összejött egy csúcspárharc is, a kupában címvédő Universitatea Craiova és a bajnokságban aranyérmes Kolozsvári CFR csapnak össze egymással.

A találkozókat szeptember 22-én, szerdán 16 óra 30 perctől játsszák le, kivéve azokat az összecsapásokat, amelyeket közvetítenek a televízióban, ezek időpontjára a későbbiekben derül fény.

Labdarúgó Román-kupa, tizenhatoddöntős párharcok: Universitatea Craiova–Kolozsvári CFR, Nagybányai Minaur–Jászvásári Poli, CSM Slatina–Dunărea Călărași, FK Csíkszereda–Chindia Târgoviște, Temesvári Ripensia–Bukaresti Dinamo, Petrolul Ploiești–FCU Craiova 1948, Vajdahunyadi SK–FCSB, FC Argeș Pitești–FC Botoșani, ACSO Filiași–Aradi UTA, Unirea Slobozia–Temesvári SSU Poli, Concordia Chiajna–Medgyesi Gázmetán, FC Buzău–Academica Clinceni, Konstancai Farul–Sepsi OSK, Șomuz Fălticeni–FC Voluntari, CS Mioveni–Bukaresti Rapid, Nagyváradi CAO–FC Hermannstadt.

Hirdetés
Hirdetés
Névtelen hozzászólás

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük