Hirmondo
Hirdetés
Hirdetés

Kedvező benyomást keltett a KSE

Kedvező benyomást keltett a KSE Sport

Hazai pályán kezdte meg negyeddöntős szereplését a női kosárlabda Román-kupában újonc Kézdivásárhelyi SE, amely szerdán kora este az esélyesebbnek tartott Brassói Olimpiával mérte össze erejét a céhes városi sportcsarnokban.

Hirdetés
Hirdetés

Ramona Danalache kétpontosával indult a találkozó, és innentől felváltva ment az adok-kapok az első negyedben, egyik csapat sem tudta lehagyni a másikat (15–15). Óriási küzdelem folyt a pályán, a házigazdák tartották a lépést az országos élvonal középmezőnyéhez tartozó Cenk-alattiakkal. A 16. percben Pesovic triplájával öt ponttal elhúzott a vendégcsapat (25–20), de válaszként Holinka-Miklós Hanna, illetve Csurulya Helga is elsüllyesztett egy-egy távolit, majd 28–31-nél vonultak pihenőre a felek.

Nem könnyítette meg az ellenfél dolgát a kézdi alakulat a második félidőben sem, de egyre több hibát vétettek, hiába védekeztek ekkor még helyenként egészen jól, támadásban sokat mellé dobtak. Mobley pontjai játékban tartották a KSE-t, 41-nél ki is egyenlített az amerikai, azonban a vendégek egy 10–0-s futással zárták a harmadik etapot (41–51). Innen már nem volt visszaút az ezen a szinten tapasztalatlan KSE számára, a rutinos vendégek behúzták a meccset: 46–74 (15–15, 13–16, 13–20, 5–23). Visszavágó március 6-án Brassóban.

Hirdetés
Hirdetés
Névtelen hozzászólás

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük