Hirmondo
Hirdetés
Hirdetés

Juhász befejezte

Juhász befejezte Sport

A bajnokságban második helyen végző MOL Fehérvár FC a pályafutása utolsó hazai mérkőzését játszó Juhász Roland tizenegyesből elért góljával 1–0-ra legyőzte a már bajnok Ferencvárost kedden a labdarúgó OTP Bank Liga 32. fordulójának nyitómérkőzésén.

„Ez így volt megírva, úgy néz ki. Soha életemben nem is rúgtam tizenegyest” – fogalmazott az aktív pályafutását a szezon végén befejező csapatkapitány, aki külön megköszönte Nikolics Nemanjának, hogy átengedte a büntető elvégzését.

Hirdetés
Hirdetés

Juhász Roland visszatekintve teljesnek érzi a karrierjét, és bár elképzelhető, hogy a belga Anderlechtből – melyben 2005 és 2013 között szerepelt – „lehetett volna egy lépcső felfelé”, valamiért végül így alakult az élete. „A sérülések elkerültek, nyertem hét bajnoki címet, szereztem számos egyéb elsőséget, szerepeltem Európa-bajnokságon – ha kisgyerekként ezt felvázolják nekem, aláírtam volna” – fogalmazott Juhász Roland, aki szerencsés embernek gondolja magát amiatt, hogy majdnem 37 éves koráig azt csinálhatta, amit szeret.

Közben kiderült, hogy augusztus 2-án a másodosztály, azaz a Merkantil Bank Liga küzdelmeivel indul a 2020/21-es magyar futballszezon, az OTP Bank Liga augusztus 15-én rajtol.

Hirdetés
Hirdetés
Névtelen hozzászólás

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük