Hirmondo
Hirdetés
Hirdetés

Jótékonykodásra szólítanak fel

Jótékonykodásra szólítanak fel Sport

Emlékezetes karácsonyi műsorra készülnek a sepsiszentgyörgyi Gyermekek Palotája moderntánc-körének diákjai, akik csütörtökön 19 órától a Sepsi Arénában mutatják be, mi mindent tanultak Molnár Enikő koreográfus útmutatásával az elmúlt időszakban. Az eseménynek karitatív jellege is lesz.

Hirdetés
Hirdetés

Molnár Enikő táncoktató irányításával a Gyermekek Palotája moderntánc-körének mintegy 350 táncosa lép fel a csütörtöki ünnepi műsorban, ez alkalommal nem csak a versenycsoport, hanem a kezdők és a haladók is megcsillogtatják tánctudásukat. Az érdeklődők 20 különböző táncprodukciót csodálhatnak meg. Az eseménynek jótékonysági jellege is van, ugyanis a belépőt 10 lej értékű, tartós édességet vagy élelmiszert tartalmazó csomagban határozták meg, amelyeket utólag rászoruló gyerekeknek, családoknak adományoznak.

Molnár Enikő meglepetésről is gondoskodik, ugyanis meghívottként egy afro táncos is fellép, D`Jack Tchinda, aki a Jindafit programmal szórakoztatja majd az egybegyűlteket. A sepsiszentgyörgyi táncosok már komoly hírnevet szereztek magunknak az országban, és nemcsak, mivel legutóbb a tiszavasvári Revolution Dance Cupon taroltak, nyolc arany- és két ezüstérmet, illetve öt különdíjat érdemelve ki.

Hirdetés
Hirdetés
Névtelen hozzászólás

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük