Hirmondo
Hirdetés
Hirdetés

Jön a háromszéki derbi

Jön a háromszéki derbi Sport

Szombaton délben a kézdivásárhelyi Sinkovits Stadionban néznek farkasszemet a háromszéki harmadosztályos labdarúgócsapatok: a házigazda KSE a Sepsi OSK másodcsapatát látja vendégül a 13 órakor kezdődő találkozón.

Igazi presztízscsata várható a háromszéki derbin. A Sepsi OSK II. a csoport listavezetőjeként látogat Kézdivásárhelyre, Andrási Alexandru csapata 10 pontot gyűjtött az eddigi öt fordulóban, legutóbb az FC Pucioasa ellen nyert 3–1-re. A 7 pontos KSE visszacsúszott a tabella ötödik helyére, Gazda József együttese legutóbb hazai környezetben kapitulált 4–0 arányban a CS Blejoi-jal szemben, ezt a fiaskót szeretné most feledtetni. Az előző szezonban a csapatok megosztoztak a győzelmeken, a KSE 3–0-ra győzött hazai pályán, míg az OSK II. 6–0-s sikerrel tartotta otthon a három pontot. Egy biztos, mindkét alakulat a győzelemért száll harcba, és ennek érdekében tudásuk legjavát fogják nyújtani.

Hirdetés
Hirdetés

Labdarúgó 3. Liga, 5. csoport, a 6. forduló programja: ma 15 órától Székelyudvarhelyi FC – CSO Plopeni; szombaton 13 órától KSE – Sepsi OSK II., 15 órától CS Blejoi – Brassói Kids Tâmpa, Barcarozsnyói Olimpic – Brassói SR, FC Pucioasa – AFC Hermannstadt 2.

Hirdetés
Hirdetés
Névtelen hozzászólás

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük