Hirmondo
Hirdetés
Hirdetés

Jól sikerült rajt

Gólzáporos mérkőzésen gyűjtötte be a három pontot a Kézdivásárhelyi SE futsalcsapata, amely a teremlabdarúgó II. liga hétvégi nyitányán Segesvárról tért haza győztesen. A csapat október elején játssza idénybeli első hazai meccsét, Marosvásárhely ellen.

Hat mezőnyjátékossal és két kapussal vállalta a segesvári kiszállást Háromszék egyetlen talpon maradt futsalcsapata, a KSE, amely vasárnap este a Segesvári Pro-Tineret otthonában mérkőzött. Gazda József a Farkas – Kanyó, Tompa, Păun, Vlădulescu (játszott még: Bunduc – Veress, Ghinea) kezdőt küldte pályára. A hazaiak számára kezdődött jobban a találkozó, ugyanis gyorsan vezetést szereztek, de innentől a kézdiek akarata érvényesült, gyors egymásutánban ötször is betaláltak (1–5), aztán némiképp visszavettek a tempóból, lehetőséget adva a hazaiaknak a gólszerzésre, végül 3–7-es állásnál vonultak pihenőre.

Az egy nappal korábban a labdarúgó III. ligában bajnokit játszó KSE játékán a második félidőre ütközött ki a fáradtság, lankadt a játékosok figyelme és több hibát is vétettek. Mindkét oldalon potyogtak a gólok, 10–11-re felzárkózott a házigazda, emiatt igencsak izgalmasra sikeredett a véghajrá. A végjátékban Bunduc parádés védése megmentette a KSE-t a kapott góltól, majd ellentámadásból bebiztosították az idény első győzelmét: Segesvári Pro-Tineret – KSE 10–12 (3–7). A KSE gólszerzői: Ghinea, Kanyó 2, Tompa 4, Păun 2, Vlădulescu 1, Veress 2.

– Gratulálok a fiúknak, igencsak megdolgoztak a sikerért! Mivel nem tudtunk legalább két sorral felállni, így a fáradtság érződött a játékunkon, a második félidőben hullámzó teljesítményt nyújtottunk, de a végén sikerült nyernünk. Ez is a célunk idénre, minél több meccset megnyerni, szórakoztatni a hazai közönséget – nyilatkozta Gazda József edző.

További eredmények: Ceahlăul–Marosvásárhely 6–8, Fortius–Inter Gyergyó 6–3.

Hirdetés
Hirdetés
Névtelen hozzászólás

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük