Hirmondo
Hirdetés
Hirdetés

Jól fociztak a lurkók

Jól fociztak a lurkók Sport

A Kézdivásárhelyi SE labdarúgó-szakosztályának U9-es csapata június 12–15. között az I. Hatvani Lurkó Labdarúgó Tornán szerepelt, ahol a kisfocisták rengeteg élménnyel gazdagodtak, ráadásul az Ezüstkupa 2. helyét is megszerezték.

A Gazda József és Gáll Attila által edzett focistapalánták jól teljesítettek a 12 csapatos tornán. A KSE-t a C-csoportba sorolták a szervezők a UPSE Debrecen, a Sajóvölgye Focisuli és az Airnergy csapataival egyetemben, ahol csoportmásodikként zártak. A versenykiírás alapján a csoportmásodikok, illetve a két legjobb csoportharmadik az Ezüst csoportban folytatja a küzdelmeket, ahol eldöntik a végső sorrendet. Itt az ügyeskedő kézdivásárhelyiek második helyen végeztek.
A csapat a tornán kívül is élvezte a helyiek vendégszeretetét, város- és múzeumlátogatás, élményfürdőzés és sok közös fagyizás szerepelt a programban. Köszönik a szülők és a névtelen támogatók hozzájárulását a kiutazáshoz és a tornán való részvételhez, valamint a KSE részéről Rancz Lajos, Nagyoláh Zoltán és a csapatot elkísérő Kölcze Gábor segítségét. <<

Hirdetés
Hirdetés
Névtelen hozzászólás

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük