Hirmondo
Hirdetés
Hirdetés

Jöhet a negyeddöntő!

Jöhet a negyeddöntő! Sport

A több kulcsemberét pihentető magyar válogatott sima vereséget szenvedett Spanyolországtól (28–36) a férfi kézilabda-világbajnokság középdöntőjében, így az I. csoport második helyén jutott az egyenes kieséses szakaszba, a mai negyeddöntőben Franciaországgal találkozik.

Hirdetés
Hirdetés

Lezárult a középdöntő szakasz a férfi kézilabda-világbajnokságon, az I. csoportból másodikként jutott tovább a magyar válogatott, míg a II. csoportban Katar ért oda a Dánia mögötti negyeddöntőt érő pozícióba. Mivel a magyarok már korábban biztosították a helyüket a nyolc között, a spanyolok ellen így belefért több alapember pihentetése is. Egy nappal többet pihenve ma 21.30-tól a hatszoros aranyérmes Franciaországgal találkoznak. A francia–magyar mérkőzés továbbjutója az elődöntőben a Svédország–Katar meccs győztesével játszik.

Az egyenes kieséses szakasz menetrendje: negyeddöntő: ma 18.30-tól Dánia–Egyiptom (Kairó), 21.30-tól Svédország–Katar (Kairó), 21.30-tól Spanyolország–Norvégia (Új főváros), 21.30-tól Franciaország–Magyarország (Gíza). Elődöntő (Kairó): pénteken 18.30-tól Dánia/Egyiptom–Spanyolország/Norvégia, 21.30-tól Svédország/Katar–Franciaország/Magyarország. Bronzmérkőzés (Kairó): vasárnap 15.30-tól, döntő (Kairó): vasárnap 18. 30-tól.

Hirdetés
Hirdetés
Névtelen hozzászólás

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük