Hirmondo
Hirdetés
Hirdetés

Jó meccset játszanának

Jó meccset játszanának Sport

A Sepsi-SIC 28 pontos hátrányban kezdi a ma 15 órakor kezdődő visszavágót a török Orman Genclik ellen a női kosárlabda Európa-kupa rájátszásában. A sepsiszentgyörgyi csapat azt tűzte ki célul, hogy jó teljesítménnyel játszik egy jó meccset Ankarában.

Jelentős hátránnyal utazott Ankarába a román bajnoki címvédő Sepsi-SIC, miután a múlt heti hazai odavágón 80–52 arányú vereséget szenvedett az esélyesebbnek tartott Orman Gencliktől. Ilyen előzmények után nem sok esélye maradt a zöld-fehér együttesnek a tetemes hátrány ledolgozására, de nem is ez a céljuk, mutatott rá Zoran Mikes vezetőedző.

Hirdetés
Hirdetés

„Nincs nyomás rajtunk, mivel sajnálatos módon nagyarányú vereséget szenvedtünk az első mérkőzésen. Számunkra nem marad más hátra, mint az, hogy jobban teljesítsünk, mint legutóbb, és a végén meglátjuk, hogy az mire lesz elég. A legfontosabb, hogy a tőlünk telhető legjobb teljesítményt nyújtsuk. Lehet, hogy ők a jobb csapat, jobb formában vannak, de mi is többre vagyunk képesek, mint amit ellenük mutattunk. Ha ez lesz az utolsó nemzetközi meccsünk a szezonban, szeretnénk emelt fővel búcsúzni” – fogalmazott a meccs előtt Zoran Mikes.

Hirdetés
Hirdetés
Névtelen hozzászólás

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Hozzászólások