Hirmondo
Hirdetés
Hirdetés

Jó eredményben bíznak az U21-esek

Jó eredményben bíznak az U21-esek Sport

A hónap közepén San Marinóban és Olaszországban rendezendő U21-es labdarúgó Európa-bajnokságon is pályára léphet a Sepsiszentgyörgyön jól ismert két fiatal tehetség, Rus Adrián és Florin Ștefan.

Hirdetés
Hirdetés

Mirel Rădoi, a 21 éven aluliak román labdarúgó-válogatottjának szövetségi kapitánya nemrég kihirdette a 23 fős keretet, amellyel utazni fog a korosztályos Európa-bajnokságra. A Sepsi OSK két játékosa, Rus Adrián és Florin Ștefan is kerettag. Mindketten alapemberek voltak a selejtező során, így nem meglepetés a behívásuk. A nagy hiányzó viszont Răzvan Marin, akit nem engedett az Eb-re új klubja, az Ajax Amsterdam.

Rădoi bízik abban, hogy a csapatának sikerült majd jól teljesíteni az Európa-bajnokságon. „Olyan ritkán jutunk ki erre a tornára, hogy szép dolog lenne jól mutatni” – mondta Rădoi, utalva arra, hogy Románia 21 évesei legutóbb 1991-ben szerepeltek kontinentális tornán.

A C-csoport programja: június 18.: Románia – Horvátország (19.30 óra, San Marino), Anglia – Franciaország (22 óra, Cesena). Június 21.: Anglia – Románia (19.30 óra, Cesena), Franciaország – Horvátország (22 óra, San Marino). Június 24.: Franciaország – Románia (22 óra, Cesena), Horvátország – Anglia (22 óra, San Marino).

Hirdetés
Hirdetés
Névtelen hozzászólás

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük