Hirmondo
Hirdetés
Hirdetés

Jeleskedtek a házigazda cselgáncsozók

Jeleskedtek a házigazda cselgáncsozók Sport

Nagyszabásúra sikeredett a nemzetközi Kézdivásárhely-kupa jubiláló, 20. kiadása szombaton. A kézdivásárhelyi sportcsarnokbeli hat tatamin 33 klub közel 400 cselgáncsozója küzdött meg az elsőségért.

A Bíbor Sportklub és Nagy Mózes SK által 2006–2011 között született sportolók számára szervezett kupaviadalon öt anyaországi klub is tiszteletét tette, Mórahalom, Homoknégy, Domaszék, Szolnok és Paks dzsudokái összemérték erejüket a belföldi sportolókkal. A házi­gazda klubok 45 sportolót küldtek versenybe ezúttal, akik hozták formájukat, ennek köszönhetően az NMSK megnyerte az összesített csapatversenyt, megelőzve a második Foksányi Sportprogramos Líceumot és a harmadik Bákói Sportklubot.
– Nagyon örülök, hogy ilyen nagyszabásúvá fejlődött ez a kupaverseny, ami 20 évvel ezelőtt a csavargyár termében Kézdi–Csíkszereda közti párharcként indult. Sok helyszínen megfordultunk, amióta elkészült a sportcsarnok, azóta a létesítményben tartjuk a megmérettetést, mindig nagy sikerrel – mesélte Veres László szakvezető.
A verseny támogatói: Nexxon, Sláger Trans, New Fashion, Zarah Moden, Megyei Ifjúsági és Sportigazgatóság, megyei tanfelügyelőség, Laurus, Weekend, Speed Cars, Promobil, Hargita megyei Judo-szövetség, Veterán Judo Kézdivásárhely és a gyerekek szülei, valamint Kézdivásárhely Polgármesteri Hivatala. <<

Hirdetés
Hirdetés
Névtelen hozzászólás

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük