Hirmondo
Hirdetés
Hirdetés

Jégpálya nyílt Baróton

Jégpálya nyílt Baróton Sport

Pénteken 17 órakor, sokak várakozásának eleget téve, megnyitotta kapuit a baróti korcsolyapálya. A jégpálya használata egyelőre díjtalan, működési szabályzatát ezután fogadja el a városi tanács.

A polgármesteri hivatal által meghirdetett nyitási időpontban alig páran voltak jelen az iskolapályán felszerelt létesítménynél, de nem telt bele egy negyedóra, és már tudni lehetett, hogy korcsolyázókban az első nap sem lesz hiány. Egyre többen érkeztek, húzták fel korcsolyáikat, és próbálták ki a jeget a kivilágított pályán, ahol a jó hangulatot zene is biztosította.

A kisebbek szüleikkel együtt jöttek, és ha még bizonytalanul is, de ők sem féltek a pályára lépni, örömmel az arcukon téve meg az első köröket, miközben a palánkba fogózva tartották az egyensúlyt. A gyakorlottabbak bátran hasították a jeget, egyszóval láthatóan mindenki jól érezte magát a baróti viszonylatban újdonságszámba menő téli szórakozóhelyen.

A meghirdetett nyitási rend szerint a pálya naponta 17 és 21 óra között lesz nyitva, a belépés a városi sportcsarnok felől történik.

Hirdetés
Hirdetés
Névtelen hozzászólás

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük