Hirmondo
Hirdetés
Hirdetés

Javában készül az OSK

Javában készül az OSK Sport

Maximálisan igyekszik kihasználni a felkészülési időszakot a Sepsi OSK II. ligás labdarúgócsapata, amely a hónap elejétől hangol a február 25-én kezdődő bajnoki idényre. Első edzőmeccsüket már lejátszották a piros-fehérek, a keret jelenleg Árkoson edzőtáborozik, majd a jövő hét közepén utazik Törökországba.

Az OSK nemcsak a kereten, hanem a szakmai stábon is erősített: a Baróton született, Köpecen nevelkedett, az IMASA-ban focizó, majd Magyarországon 174 NB1-es mecset játszó Nagy Sándor 27 év után telepedett haza, és szakmai igazgatóként segíti a csapatot. Nagy Sándornak nem volt idegen a sepsiszentgyörgyi alakulat, mert Nyíregyházán, ahol legutóbb klubigazgató volt, rendszeresen követte a Diószegi-gárda teljesítményét. Megjegyezte: a technikai feltételekkel nincs megelégedve, ezért azt tervezi, hogy már a közeljövőben létrehoznak egy saját honlapot, amelyen a világ akármelyik pontjáról élőben lehet majd követni az OSK meccseit. Nagy Sándor állítása szerint komolyan kell számolni azzal, hogy már a közeljövőben az élvonalban szerepelhetnek. „Mi vér komolyan vesszük ezt a gondot, és arra törekedünk, hogy egy teljesen hivatásszerű klub alakuljon ki, ahol profi játékosok profi gondolkodásmóddal játszanak” – nyilatkozta a szakmai igazgató.

A piros-fehérek múlt szombaton tatrangi edzőmérkőzésen 3-0-ra legyőzték a Szászhermányi FC-t, a tervek szerint szombaton újra összecsapnak. Február elsejétől Antalyában edzőtáborozik a keret, ahol „billiárdasztal minőségű” pályák állnak rendelkezésre. A bajnokság február 25-én folytatódik, a Sepsi OSK Nagyváradra látogat.

Hirdetés
Hirdetés
Névtelen hozzászólás

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük