Hirmondo
Hirdetés
Hirdetés

Itthon játszanak a kosárlabdacsapataink

Sportajánló a hétvégére

Kosárlabda

A bajnokságban hibátlanul menetelő Sepsi-SIC vasárnap 18 órától a még nyeretlen Kolozsvári Egyetem együttesét fogadja a Sepsi Arénában a női kosárlabda Nemzeti Liga A-értékcsoportjának 9. játéknapján. A B-értékcsoportban szombaton játszik bajnokit az 5. helyen álló KSE, 17 órától a ranglista második Bukaresti Rapidot látja vendégül a kézdivásárhelyi sportcsarnokban.

 

Teremlabdarúgás

Vasárnap 15 órától hazai pályán vívja az év utolsó mérkőzését a KSE Futsal a II. ligás pontvadászatban, mégpedig a vendég Ceahlăul Piatra Neamţ ellenében. A két együttest mindössze egy pont választja el egymástól, a 10 pontos KSE a negyedik, a Ceahlăul az ötödik.

Hirdetés
Hirdetés

Jégkorong

Ma 19–22 óra között nagyszabású Mikulás jégdiszkó zajlik a kézdivásárhelyi műjégpályán, ahol a hétvégén több hokimeccset is tető alá hoznak. A felnőtt jégkorongbajnokságban szombaton és vasárnap egyaránt 18.30-tól csap össze a Steaua és Galac csapata, ezenkívül szombaton 15 órától U14-es Steaua–Csíkszereda párbajt, vasárnap 11, illetve 15 órától Steaua – Gyergyószentmiklós mérkőzéseket rendeznek.

Mikulás-futás

A Gáll Lajos Futókör, Sepsiszentgyörgy Polgármesteri Hivatala és a Kovászna Megyei Sport- és Ifjúsági Igazgatóság támogatók segítségével december 8-án, szombaton 28. alkalommal rendezi meg a már hagyományos Mikulás-futóversenyt a város és a környező települések kisgyerekeinek. Minden versenyző édességcsomagot kap, de díjazzák a korosztályok első három helyezettjét, és a tombolahúzás sem marad el. A nevezési díj 5 lej, amely tartalmaz egy tombolajegyet is, de 1 lejért további sorsjegyet is vásárolhatnak. Nevezni 8 órától lehet a Szabadság téren, 10 órától rajtol a korosztályonkénti viadal. A korcsoportok: 0–3 évesek, óvodások, 0–I–II. osztályosok, III–IV. osztályosok – külön fiúk és lányok.

Hirdetés
Hirdetés
Névtelen hozzászólás

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük