Hirmondo
Hirdetés
Hirdetés

Itthon döntőznek a lányok

Itthon döntőznek a lányok Sport

Szerdától vasárnapig a sepsiszentgyörgyi Szabó Kati Sportcsarnokban zajlik az U13-as lánykosárlabda-bajnokság nyolcas döntője, amelynek egyik résztvevője a Bernád Levente és Bordás Noémi Ágota edzette Sepsiszentgyörgyi ISK együttese.

 

A nyolc döntős csapatot a szakszövetség két csoportra osztotta, az A-csoportba került Sepsi ISK a Szászrégeni Al. Ceuşianu ISK-val, a Brassói Olimpiával és a Bukaresti 4-es számú ISK-val kell megküzdjön a csoportkörben, míg a másik ágon a Bukaresti Olimpia, Târgovişte, Temesvár és Nagyszeben mérkőzik egymással.

A tervezett program szerint szerdától péntekig rendezik a csoportmérkőzéseket, szombaton következik a két elődöntő és két helyosztó, majd vasárnap a további két helyosztó mellett a bronzmeccset és a döntőt vívják. A Sepsi ISK a csoportkörben minden nap 15 óra 30 perctől lép parkettre: szerdán a Brassói Olimpia, csütörtökön Szászrégen, pénteken pedig a Bukaresti 4-es számú ISK lesz az ellenlábasa.

A Sepsi ISK játékoskerete az U13-as nyolcasdöntőre: Páll Hanna, Csiszér Abigél, Damokos Zsófia, Berekméri-Erdélyi Boróka, Tunyogi Boróka, Tompa Flávia, Székely Nikolett, Balogh Antónia, Mátyás Emese, Nemes Gréta, Bogyó Abigél, Botos Petra, Szász Nóra, György-Burián Bíborka. Edző: Bernád Levente, segédedző: Bordás Noémi Ágota).

Hirdetés
Hirdetés
Névtelen hozzászólás

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük