Hirmondo
Hirdetés
Hirdetés

Isztambulban a Sepsi–SIC

Isztambulban a Sepsi–SIC Sport

Kemény párbajra készül a Sepsi–SIC női kosárlabdacsapata, amely ma 18.30-tól a Galatasaray otthonában mérkőzik az Európa-kupa csoportkörének 5. fordulójában. A sepsiszentgyörgyiek az odavágón borították a papírformát, és 78–62 (20–10, 22–21, 21–14, 15–17) arányban legyűrték az Euroliga- és kétszeres Európa-kupagyőztes törököket.

– Úgy tekintek a Galatasaray elleni mérkőzésre, mint egy szimpla, 40 perces kosármeccsre. Az egyetlen kötelezettségünk ellenük az, hogy csapatként szívvel-lélekkel, kellő elszántsággal és bátorsággal játsszunk. Természetesen ilyenkor az apró részletek, az egyéni teljesítmény is sokat számít, és hatással lehet a végeredményre – nyilatkozta Zoran Mikes vezetőedző. –Úgy gondolom, felkészülten állunk ki ellenük, igyekszünk élvezni a játékot, elvégre abban a szerencsés helyzetben vagyunk, hogy esélyünk van továbblépni ebből az erős csoportból, az utolsó pillanatig harcolni fogunk ezért.

Hirdetés
Hirdetés

A sepsiszentgyörgyi bajnokcsapatot kisebb szurkolói csoport fogja buzdítani a helyszínen, bízunk benne, hogy ez extra erőt és motivációt ad a játékosoknak. Hajrá, Sepsi–SIC!

Az E-csoportot a hibátlan Artego Bydgoszcz vezeti 8 ponttal, a 6 pontos Sepsi–SIC a második, a szintén 6 pontos Galatasaray a harmadik, míg a nyertelen Lulea BBK a negyedik.

Hirdetés
Hirdetés
Névtelen hozzászólás

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük