Hirmondo
Hirdetés
Hirdetés

Ismét ütőt ragadtak

Az elmúlt hétvégén rendezték meg a pingpongozók Székelyudvarhely-kupájának tizenegyedik kiírását, amelyről a kézdivásárhelyi Nagy Mózes SK sportolói négy dobogós helyezéssel tértek haza.

Hirdetés
Hirdetés

Egy első, két második és egy harmadik helyezés a kézdivásárhelyi Nagy Mózes SK asztaliteniszezőink hétvégi mérlege, akik Kerekes Barnabás edző irányításával a Székelyudvarhely-kupán mérettettek meg. A Hargita megyei viadalt három korosztálynak hirdették meg, a legkisebbek között, U10-ben nem volt képviselője a céhes városi sportklubnak, U12-ben és U14-ben viszont heten is harcoltak a legjobbaknak járó elismerésért. A tizenkét év alattiak korcsoportjában Kovács Kristóf döntőig menetelt, ahol két szettes hátrányból felállva végül 3–2-re kapott ki az Újszentesi SK színeiben versenyző Alexandru Iordantól. A legnagyobb korosztályban hármas kézdivásárhelyi siker született, hiszen a dobogó mindegyik fokára fölállhatott egy-egy NMSK-s sportoló: első volt Sebastian Pribeagu, második Canea-Kocsis András, harmadik pedig Kovács Kristóf.

„Nagyon elégedett vagyok tanítványaim teljesítményével, és nagyon örvendek, hogy mindenki sok meccset tudott játszani. Ezen a tornán nem választották szét a fiúkat és a lányokat, így valamennyiüknek voltak könnyebb vagy éppen nehezebb mérkőzései is” – nyilatkozta érdeklődésünkre Kerekes Barnabás, aki a dobogós pingpongozói mellett Canea-Kocsis Abigélt, Handra Márkot, Balázs Boglárkát és Simó Éliás Mátét nevezte a hagyományos udvarhelyi kupaversenyre.

Eredmények: U12: 1. Alexandru Iordan (Újszentes), 2. Kovács Kristóf (Nagy Mózes KS), 3. Iarina Precup (Kolozsvár) és Toró Dávid (Székelyudvarhely); U14: 1. Sebastian Pribeagu, 2. Canea-Kocsis András, 3. Kovács Kristóf (mindannyian NMSK-tól) és Toró Dávid (Székelyudvarhely).

Hirdetés
Hirdetés
Névtelen hozzászólás

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük