Hirmondo
Hirdetés
Hirdetés

Ismét úton a Sepsi OSK

Ismét úton a Sepsi OSK Sport

Ma ismét útra kel a Sepsi OSK labdarúgócsapata, az úti cél nem más, mint Ploieşti, ugyanis szombaton 14 órától a Concordia Chiajnát látják vendégül az ottani Ilie Oană Stadionban, a labdarúgó I. liga alapszakaszának utolsóelőtti, 25. fordulójában. Eugen Neagoe vezető­edző tegnapi nyilatkozata szerint csak a győzelem jöhet szóba a rangsorban előttük álló ellenféllel szemben.

A Sepsi OSK székhelyén tegnap Eugen Neagoe vezetőedző sajtótájékoztató keretében elemezte ki a legutóbbi, Krajován elszenvedett 1-0-s vereség okait, illetve előrevetítette a Concordia elleni összecsapást.
– A krajovai kiszállás nem a várakozásaink szerint alakult, bár az igazat megvallva, nem a győzelmet tűztűk ki célul ezen a meccsen, de úgy gondolom, nem játszottunk alárendelt szerepet, sőt, néhol az ellenfél fölé nőttünk. Nekik is, nekünk is voltak helyzeteink, de csak ők tudtak betalálni. Nagy erőbedobással játszottak a fiúk, elégedett voltam velük, de még elégedettebb lettem volna, ha nyerünk. Ha ezzel a kerettel a nyár óta együtt dolgoztunk volna, mostanra semmi gondunk nem lenne – fogalmazott az oltyán szakember.
Neagoe megjegyezte, semmi sincs veszve, a folytatásban minden tőlük függ, ha sorozatosan jó eredményeket produkálnak, elkerülik a kiesést. Figyelmeztetett viszont arra, hogy a futball kiszámíthatatlan, mindenre fel kell készülni, ugyanis a többi csapat is ugyanazt akarja, és a végsőkig fognak küzdeni a bennmaradásért.
– Nagyon fontos találkozó előtt állunk, kötelező a győzelem számunkra, ha sikerül nyernünk, három pontra megközelítjük a Chiajnát, ami majd a rájátszásbeli pontfelezéskor egy pontra olvad. A játékosok is tisztában vannak a téttel, remélem, mindenki egészséges marad, és én kellően inspirált leszek a kezdő tizenegy kiválasztásakor – közölte a vezetőedző.
Sebastian Ghinga azon kevesek egyike, akik a régi keretből maradtak. A védekező középpályás bizakodó a szombati esélyeiket nézve. Elmondta, nagyon jó a hangulat a csapat berkeiben, az újonnan érkezettek mind emberileg, mind szakmailag értékes adalékai az együttesnek, közösen azon vannak, hogy mihamarabb összeforrt csapategységet alkossanak.
A tavaly szeptemberi odavágón Fülöp a 18. percben előnyhöz juttatta az OSK-t, Batin a 34. percben egyenlített, majd a 90. percben Bumba megszerezte a Chiajna győztes gólját. Van tehát, amiért revánsot venni! A 18 pontos Sepsi OSK a 12., a 24 egységgel bíró Chiajna a 11. a rangsorban.

Hirdetés
Hirdetés
Névtelen hozzászólás

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük