Hirmondo
Hirdetés
Hirdetés

Ismét bizonyítottak a műkorcsolyázók

Ismét bizonyítottak a műkorcsolyázók Sport

Kiválóan teljesítettek a háromszéki műkorcsolyázók az év első versenyén, a nemzetközi Edu-kupán. Petra Knezevic Kolarevic minden jégre lépő tanítványa érmet szerzett a bukaresti viadalon, és már gőzerővel készülnek a márciusi országos bajnokságra.

Hirdetés
Hirdetés

Huszonöt ország mintegy 195 műkorcsolyázója mérte össze erejét a kupakiíráson, a háromszékiek korcsoportonként mérettettek meg, sikeresen. Az U6-os kategóriában Molnár Lelle Ágota 2. lett, az U7-eseknél Milik Szonja toronymagasan verte a nyolcfős mezőnyt, ugyanitt Mikó Kincső másodikként végzett. Az U8-as fiúknál Milik Alexander ezüstérmet nyert, csakúgy, mint U9-ben Czipa Kriszta. Az U13-asoknál Molnár Mikola Anetta a dobogó második, míg Fejér Johanna a harmadik fokára léphetett fel. A felnőtt korcsoportban az 50 éves George Mocanu élete első versenyén második lett.

– Nagyon büszke vagyok a tanítványaimra, minden várakozásomat felülmúlva remek programokat futottak, és ami lényeges, egy nemzetközi versenyen bizonyítottak. Sajnos a szinkroncsapatnak nem volt megmérettetési lehetőség itt, de tervezem, hogy magyarországi versenylehetőség után nézek számukra – nyilatkozta érdeklődésünkre a horvát származású edzőnő.

Hirdetés
Hirdetés
Névtelen hozzászólás

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük