Hirmondo
Hirdetés
Hirdetés

Ingyenes lesz a belépés a Sepsi OSK sorsdöntő mérkőzésére

Ingyenes lesz a belépés a Sepsi OSK sorsdöntő mérkőzésére Sport

Ingyenesen tekinthetik meg a szurkolók vasárnap a Sepsi OSK és a Konstancai Viitorul közötti mérkőzést – közölte a sepsiszentgyörgyi klub vezetősége. A tét óriási, hiszen a találkozó győztese indulhat az UEFA Konferencia Liga selejtezőiben.

Hirdetés
Hirdetés

A szabályozásnak megfelelően a mérkőzésen azok vehetnek részt, akik a rendezvény előtt legalább 10 nappal (legkésőbb május 20-án) megkapták már mindkét oltásadagot, vagy egy 72 óránál nem régebbi negatív RT-PCR tesztet vagy egy 24 óránál nem régebbi negatív gyorstesztet tudnak felmutatni (a szabályzat a kiskorúakra is vonatkozik).

A klub közölte, a stadion bejáratánál működni fog egy tesztpont, ahol a mérkőzés napján, 16.30 és 20.00 óra között, antigén gyorstesztet lehet majd végeztetni.

Hozzátették, a belépés ugyan ingyenes, de helyjegy kiváltása kötelező, a személyigazolvány és az érvényes védettségi igazolvány felmutatásával. A találkozóra a jegyeket a mérkőzés napján 16.30 órától lehet kiváltani a sepsiszentgyörgyi Városi Stadion bejárata mellett található jegyirodában. A szurkolókat arra kérik, hogy a lelátón csak a jegyen szereplő ülőhelyet foglalják el.

Hirdetés
Hirdetés
Névtelen hozzászólás

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük