Hirmondo
Hirdetés
Hirdetés

Incze Kriszta meg sem állt a döntőig

Incze Kriszta meg sem állt a döntőig Sport

Újvidéken zajlott az U23-as birkózó Európa-bajnokság, ahol Háromszék legjobb sportolója, az MSK-s Incze Kriszta a 65 kg-os súlycsoportban egészen a döntőig menetelt, ahol viszont alulmaradt orosz versenytársával szemben, így ezüstéremmel gazdagította tekintélyes gyűjteményét.

Hirdetés
Hirdetés

Incze Kriszta az osztrák Kathrin Mathis elleni sima, 8–0-s sikerével kezdte meg szereplését az újvidéki kontinenstornán, majd a negyeddöntőben 4–0 arányban búcsúztatta az azerbajdzsáni Elis Manolovát. Az elődöntőben a francia Pauline Denise Lecarpentier legyőzése sem okozott különösebb gondot a sepsiszentgyörgyi kiválóság számára (8–3). A döntőben a már jól ismert orosz Maria Kuznyecova volt az ellenfele, akit ezúttal nem sikerült legyőzni (1–4), így maradt az ezüstérem. Derekas teljesítmény!

– Nagyon keményen dolgoztam és nagyon szerettem volna a dobogó legtetején zárni ezt az Európa-bajnokságot. Sajnos a döntő nem úgy alakult, ahogy szerettem volna, orosz vetélytársam erősebb volt, így be kellett érnem az ezüsttel. Köszönöm mindenkinek a támogatást és biztatást – fogalmazott az újdonsült Eb-ezüstérmes.

U23-as birkózó Európa-bajnokság, 65 kg: 1. Maria Kuznyecova (Oroszország), 2. Incze Kriszta (Románia), 3. Szabados Noémi (Magyarország), Pauline Denise Lecarpentier (Franciaország).

Hirdetés
Hirdetés
Névtelen hozzászólás

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük