Hirmondo
Hirdetés
Hirdetés

Incze harmadik, Axente negyedik

Incze harmadik, Axente negyedik Sport

Június 22–25. között Rómában rendezték a Matteo Pellicone Nemzetközi Rangsorversenyt, amelyen a megyeszékhelyi Sepsi-SIC két birkózója is szőnyegre lépett. Incze Kriszta harmadik, míg Cătălina Axente negyedik helyen zárta a viadalt.

Hirdetés
Hirdetés

A 65 kilogrammos súlycsoportban érdekelt Incze Kriszta az olasz küzdelemsorozat első mérkőzését az ukrán Katerina Zelenik ellen vívta, és simán nyert (4–1). A második meccsén a hazai közönség előtt szereplő Veronica Braschit múlta fölül könnyedén (12–0), majd a harmadik körben az ukrán Tetiana Rizkótól kapott ki (1–6). Negyedik római párharcán az amerikai Emma Patricia Bruntillal küzdött meg, és egy végig szoros találkozón veszített, ezzel pedig bronzérem került a nyakába. Cătălina Axente a 76 kilogrammos súlycsoportban előbb legyőzte a török Mehtap Gultekint (5–0), majd sorban vereséget szenvedett az ukrán Anasztaszija Alpjejevától (4–8), az amerikai Yelena Ivanovna Makoyedtől (0–10), a bronzmeccsen pedig az osztrák Martina Kuenztól (2–5).

Eredmény: 65 kg: 1. Tetiana Rizko (ukrán), 2. Emma Patricia Bruntil (amerikai), 3. Incze Kriszta. 76 kg: 1. Yelena Ivanovna Makoyed (amerikai), 2. Anasztaszija Alpjejeva (ukrán), 3. Martina Kuenz (osztrák), 4. Cătălina Axente.

Hirdetés
Hirdetés
Névtelen hozzászólás

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük