Hirmondo
Hirdetés
Hirdetés

Incze, a legyőzhetetlen

Incze, a legyőzhetetlen Sport

A sérülésektől tizedelt sepsiszentgyörgyi MSK az előzetes várakozásokat felülmúlva négy éremmel tért haza a resicabányai felnőtt országos birkózóbajnokságról. Mátéfi Árpád tanítványai egy arany- és három bronzérmet birkóztak össze egyéniben, csapatversenyben pedig bezsebeltek egy harmadik helyet is.

Az aranyérem a többszörös bajnok Incze Kriszta nevéhez fűződik, aki hozta formáját és legyőzhetetlennek bizonyult a 63 kg-os súlycsoportban. A hölgyeknél további két bronzérmet szerzett Tatár Otília (75 kg) és Andrei Roxana (60 kg), ami a csapatverseny harmadik helyét eredményezte a sepsiszentgyörgyi klubnak, amely egyébként két alapemberét – az aranyéremre esélyesnek tartott Adina Popescut és Mădălina Lingurarut – kényszerült nélkülözni sérülés miatt. Mátéfi mester szerint, ha ők ott legyenek, az első hely is meglett volna.

A férfiaknál a 97 kg-os súlycsoportban versenyző Vitályos Alpár is felállhatott a dobogó harmadik fokára. „A sérülések kissé meghiúsították éremszerzési esélyeinket, ám a körülmények ellenére, elégedettek lehetünk, versenyzőink kitettek magukért, mint az eredmények is bizonyítják” – értékelt Mátéfi edző.

Hirdetés
Hirdetés
Névtelen hozzászólás

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük