Hirmondo
Hirdetés
Hirdetés

Ígéretes úszók klubja

Ígéretes úszók klubja Sport

Eredményes évet hagyott maga mögött a sepsiszentgyörgyi Ciprian SK, amely tehetséges úszói révén teljesítette célkitűzéseit, sőt, felülmúlta azokat. A megyeszékhelyiek remekül helytálltak az országos és nemzetközi megmérettetéseken, több kategóriában is a honi élmezőnyhöz tartoznak.
Ciprian Grosu edző és két kiváló tanítványa: Toma György Kadosa és Artene Raluca
A 2016-os évben a Ciprian SK sportolói tucatnyi jelentős – közülük hat nemzetközi – úszóviadalra neveztek be, bebizonyítva, hogy az ország legjobbjai között kell számolni velük. Tompa György Kadosa a 15–16 éves korosztályban két országos bajnoki címet úszott, míg a nagyobb korcsoportban (17–18 év) ezüstérmes lett, továbbá Artene Maria Raluca a 12–14 éves korcsoportban aranyat és ezüstöt érdemelt ki. Mindkét úszót díjazták az év végi megyei sportgálán.
Külföldön Forliban, Milánóban, Portóban, Kassán és a spanyol San Sebastianban szálltak versenybe. A sportág népszerűsítése érdekében harmadik alkalommal szervezték meg az Én úszom elnevezésű gyerekversenyt, míg a szintén saját rendezésű Sprint-kupa 6. kiadásán népes mezőny tette tiszteletét.
„Úgy gondolom, ezek az úszók követendő példaképek lehetnek” – értékelt Ciprian Grosu szakvezető, aki köszönetét fejezte ki a szülőknek és támogatóknak. 

Hirdetés
Hirdetés
Névtelen hozzászólás

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük