Hirmondo
Hirdetés
Hirdetés

Idegenben kapott ki a KSE

Idegenben kapott ki a KSE Sport

A Kézdivásárhelyi SE kárára aratta első idénybeli győzelmét a CSM Alexandria a női kosárlabda Nemzeti Liga B-értékcsoportjának szerdai 11. fordulójában. A kézdivásárhelyiek 61–50 (23–12, 13–19, 13–12, 12–7) arányban hajtottak fejet idegenben, a hazaiak távoli dobásai okozták vesztüket.

A 11. fordulóból előrehozott bajnoki a lehető legrosszabbul kezdődött az addig három győzelmet és ugyanannyi vereséget összegző KSE-nek, amely legutóbb hazai pályán épp ezt az Alexandriát lépte le 64–41-re. A KSE hosszú percekig képtelen volt gyűrűbe találni, míg a hazaiak alaposan megléptek az első negyed végére (23–12). A második tíz percben Mobley és Debreczi vezetésével felzárkóztunk öt pontra (36–31), szünet után pedig Danalache és Bölöni jóvoltából 36-nál kiegyenlített a Kolarevic-gárda, de nem tudta átvenni a vezetést, 49–43-ról indult a záró szakasz. A három pontos vonal mögül félelmetes hatékonysággal dobó hazaiak játékára nem találták az ellenszert a céhes városiak, ráadásul a negyed első hat percében mindössze egy pontot dobtak, így elúszott a meccs.

Hirdetés
Hirdetés

A dupla-duplázó Kayla Mobley 20 pontot és 21 lepattanót szerzett, de Debreczi Iringó is közel állt ehhez 15 ponttal és 9 lepattanóval. A többi pontszerző: Danalache 9, Bölöni, Czimbalmos és Csurulya 2–2.

Hirdetés
Hirdetés
Névtelen hozzászólás

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük