Hirmondo
Hirdetés
Hirdetés

Idegenben a bravúrért

Idegenben a bravúrért Sport

Folytatódnak a nemzetközi kupaküzdelmek, a Sepsi-SIC ma 19 órától a szlovák a Pieštanské Čajky otthonában játszik a női kosárlabda Európa-kupa csoportkörének 3. fordulójában. A zöld-fehérek eddig mindkét mérkőzésüket elveszítették a D-jelű négyesben, ilyen előzmények után utazott Pöstyénbe a Zoran Mikes edzette alakulat.

A játékosok meg kell értsék, hogy az Európa-kupában és a bajnokságban is játszani nem könnyű feladat, minden héten két mérkőzésünk van, és mindenki teljes mértékben motiváltan lép pályára ellenünk – fogalmazott a bosnyák tréner vasárnap, az Alexandria ellen 85-73-ra megnyert bajnoki után, utalva arra, hogy a megfeszített tempó ellenére maximálisat kell nyújtaniuk minden porondon. A lehető legjobb teljesítményre való célzás feltehetőleg nem Tyaunna Marshallnak szólt, az amerikai játékos ugyanis eddig 23.5 pontot átlagolt meccsenként, amellyel vezeti az erre vonatkozó sorozatbeli statisztikát.

„Bízom benne, hogy a Pieštanské ellen tiszta fejjel, megfontolt és felelősségteljes viselkedéssel meglepetést tudunk okozni. A Pieštanské nagyon jó csapat, amely Lengyelországban nyerni tudott. Sokkal jobban kell játszanunk, ha Szlovákiában győzni szeretnénk, remélem, képesek leszünk rá” – vetítette előre Zoran Mikes vezetőedző.

A D-csoport állása: 1. Hatay BB 4 pont, 2. Energa Torun 3, 3. Pieštanské Čajky 3, 4. Sepsi-SIC 2. Csapatunk az első két körben elveszített találkozók után most javíthat, reméljük sikerrel járnak!

Hirdetés
Hirdetés
Névtelen hozzászólás

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük