Hirmondo
Hirdetés
Hirdetés

Húsz csapat a serlegért

Húsz csapat a serlegért Sport

Teremfutball-fesztiválra hívja a szurkolókat és a nosztalgiázni vágyókat az Aranylabda Egyesület és a Sepsi OSK. A sepsiszentgyörgyi klub december 15–16-án rendezi az 5. Goldball Teremtornát, amelyen szabad a gazda a 14 éves, illetve annál érettebb futballistapalánták számára.

Szombaton a Vadász utcai sportcsarnok lesz a helyszíne a várhatóan húsz székelyföldi csapatot – több mint 200 játékost – felvonultató torna selejtezőinek. A labda reggel 7 órától várhatóan 22 óráig pattog majd, akik meg „túlélik” a csoportküzdelmeket, a város legrangosabb sporthelyszínére költözhetnek át.

Hirdetés
Hirdetés

Vasárnap ugyanis a Sepsi Aréna ad otthont az egyenes kieséses szakasznak. A helyosztókat és a döntőt 17 órától rendezik, előtte viszont a Sepsi OSK jogelődjeinek színeiben szereplő régi futballistáknak tapsolhat a közönség. A 16.30-kor kezdődő gálameccs keretében Sepsiszentgyörgy 1993-as, illetve 2003-as B-osztályos csapatainak játékosaiból álló együttesek csapnak össze, az esemény pedig várhatóan nemcsak a nosztalgiázni vágyók számára jelent majd csemegét, de futballszempontból is élménynek ígérkezik.

És hogy senkinek se kényszerüljön választás elé: a vasárnap 14 órakor kezdődő Dunarea Calarasi–Sepsi OSK első ligás mérkőzés tévénézői is kényelmesen átérhetnek a Sepsi Arénába a régi idők focijára.

Hirdetés
Hirdetés
Névtelen hozzászólás

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük