Felhívás!

Hullámvölgyben a KSE

Hullámvölgyben a KSE Sport

Gólgazdag mérkőzésen maradt alul a Kézdivásárhelyi SE labdarúgócsapata, amely egy kitűnő első félidőt követően, szünetben még 3–2-re vezetett a vendég Galaci Oțelul ellenében, hogy a végén 3–4 arányban kikapjon. Ez volt a negyedik veresége a kézdivásárhelyi alakulatnak, az öt döntetlen mellett.

Fordulatos mérkőzést vívott egymással a KSE és az Oțelul, ezúttal a gólok hiányára sem panaszkodhatott a közönség. Lendületesen kezdtek a kék-fehérek, azonban mégis a vendégek szereztek vezetést, a 9. percben a szemfüles Matei mintegy 25 méterről átemelte a labdát a túlontúl kimozduló Bunduc kapuson (0–1). Nem sokáig örvendezhettek a galaciak, mivel alig pár perc múlva a jobboldalon felfutó Tankó remekül tálalt a középen érkező Popa elé, aki hálóba csúsztatta a lasztit (1–1). Az egyenlítő gól után magasabb sebességre kapcsolt a KSE, ami meghozta a lehetőségeket is, a korábban az előkészítésben jeleskedő Tankó Zsolt hatalmas góllal juttatta előnyhöz csapatát, a tehetséges hátvéd éles szögből talált be a felső léc alá (2–1). Távoli lövésekkel próbálkoztak a céhes városiak, eredménytelenül, míg a moldvaiak egy gyors kontrából voltak eredményesek: Zărnescu próbálkozását még védte Bunduc, de a kipattanót Stoian bevágta a kapuba (2–2). Nem hagyta magát a KSE, Păun ellen szabálytalankodtak a tizenhatoson belül, a büntetőt pedig Popa értékesítette, így 3–2-nél fordultak a csapatok.

Az 50. percben kezezés miatt büntetőt reklamáltak a kézdiek, azonban a játékvezető nem észlelte az orra előtt történt esetet. Nem úgy folytatta a mérkőzést a KSE, ahogy szerettük volna, némely játékos nem állt a helyzet magaslatán, pontatlanságuk miatt lehetőségekhez jutott a vendégcsapat, és kíméletlenül ki is használta azokat a rutinos Marius Matei révén, aki előbb kiegyenlített, majd megszerezte a 3 pontot együttese számára. A KSE a következő fordulóban a Ştiinţa Miroslava otthonában szépíthet.

„Elnézést kérek a nézőktől, ezt a meccset meg kellett volna nyerni, de hiába volt leszögezve a taktika, hogy zárjunk össze a második félidőben, álljunk be védekezni, próbáljunk kontrát játszani, néhányan mintha nem akarnának futballozni. Ezen változtatni kell, a vezetőség fog dönteni ez ügyben, fejek kell hulljanak, aki nem játszik szívvel-lélekkel, annak mennie kell” – fogalmazott Gazda József edzőjátékos.

Labdarúgó III. liga, 1. csoport, 9. forduló: Kézdivásárhelyi SE – Galaci SC Oțelul 3–4 (3–2).
Kézdivásárhely, Sinkovits Stadion, mintegy 400 néző. Vezette: Bogdan Florea (Piatra Neamț). KSE: Bunduc – Tankó, Stanciu (Fozocoș, 83.), Damian, Gajdó – Păun, Gazda, Pakucs – Faragó (Mojzi, 70.), Popa, Babei. Edző: Vasile Gherghe. Oțelul: Ursu – Pop (Munteanu, 70.), Puțanu, Ghiocel, Manău – Crihană, Pleșa (Cireș, 90+3.), Stoian –Zărnescu (Dima, 70.), Matei (Țicamuca, 79.), Cîrjan. Edző: Alexandru Ciobanu. Gólszerzők: Popa (13., 39. – tizenegyesből), Tankó (16.), illetve Matei (9., 58., 72.), Stoian (28.). Sárga lap: Gazda (21.), illetve Manău (66.).

További eredmények: Bacău–Ozana Tg. Neamţ 1–3, Galaci U–Aerostar Bacău 0–2, Foresta Su­cea­va–Paşcani 10–0, Huşi–Ceahlăul 0–4, Fălticeni–Botoşani II. 2–1, Rădăuţi–Focşani 4–1, Sporting Lieşti–Ştiinţa Miroslava 1–3. 

Névtelen hozzászólás

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé.

Hozzászólások
 • User
  Dátum: 2019. október 21., 7:08
  ÉRTÉKELÉS: 16

  A szezon legjobb első félidejét produkálta a KSE. A másodikba egyszerűen sokuknak (kivétel Tankó, Gajdó, Paun és Pakucs) elfogyott a levegő és ezért nem hiszem, hogy csak a játékosok a hibásak. Nem értem, hogy lehet, hogy a legtöbb ellenfél a második félidőre megfejti a játékunkat és van ellenszere rá, mi meg soha nem tudunk semmi újjal, játékkal vagy a cserékkel, meglepni az ellenfelet se itthon se idegenbe, sőt…

 • User
  Dátum: 2019. október 21., 9:22
  ÉRTÉKELÉS: 15

  Tényleg változtatni kell Gazda edző!Minden csapatnál,amikor valami nem megy az első fej az edzőé.Ezek vezéreljék a vezetőséget.Talán változik valami.