Hirmondo
Hirdetés
Hirdetés

Hozták a kötelezőt

Hozták a kötelezőt Sport

Az Anglia és az Albánia elleni vereséget követően a magyar labdarúgó-válogatott a remek kezdés ellenére is csak nagy nehezen, 2–1-re tudta megverni Andorrát a budapesti Puskás Arénában világbajnoki selejtezőn.

Hirdetés
Hirdetés

A magyarok hat nyeretlen összecsapást követően diadalmaskodtak újra, október 9-én pedig Albánia ellen folytatják a kvalifikációs sorozatot, három nappal később pedig az Európa-bajnoki döntős angolok otthonába látogatnak. A novemberi záráson San Mario válogatottja jön Magyarországra, az utolsó fordulóban pedig Lengyelország otthonában (vélhetően) rangadót játszik majd a Rossi-csapat.

Románia ellenben jól zárta az őszi kvalifikációs sorozat első felvonását, hiszen kapott gól nélkül, 4 találattal és 7 ponttal hozta le a három meccset. Az Izland és Liechtenstein elleni 2–0-s győzelmek után viszont nem tudta behúzni az Észak-Macedónia elleni pontokat is, viszont ezzel együtt Mirel Rădoi szövetségi kapitány csapata maga mögött tartja a táblázatban a legutóbbi Európa-bajnokságon résztvevő szlávokat. A folytatásban, október 8-án Németországban játszanak a románok, három nappal később pedig visszavághatnak Örményországnak a 3–2-es vereségért. A kvalifikációs sorozatot Románia az Izland elleni hazai, majd a Liechtenstein elleni idegenbeli meccsekkel zárja november közepén.

Hirdetés
Hirdetés
Névtelen hozzászólás

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Hozzászólások