Hirmondo
Hirdetés
Hirdetés

„Horvát szikla” a Sepsinek?!

„Horvát szikla” a Sepsinek?! Sport

A prosport.ro hírportál a saját adatgyűjtéseire hivatkozva közli, hogy a Sepsi OSK klubvezetői előrehaladott tárgyalásban vannak a horvát Slavko Bralic átigazolásával kapcsolatosan.

A lap szerint az alkata okán „horvát sziklának” nevezett (192 cm magas) középhátvéd kölcsönben érkezne a horvátországi Eszék (Osijek) csapatától, amennyiben a két klubnak sikerül megegyeznie, és a játékos is elfogadja a feltételeket. 

A hírportál forrásának név szerinti megnevezése nélkül említi, hogy a Sepsi OSK a bajnokság alapszakaszának folytatásában, a 22-ik fordulóban esedékes botosányi kiszállás eredményétől teszi függővé az, hogy végül mi a célja a 2021-2022-es bajnokságban. A nyilatkozó személy úgy véli, ha az FC Botosani győz, a Sepsi OSK számára nem marad más, mint az alsóházi rájátszásra és a Románia Kupa elődöntőre összpontosítani. Az FC Botosani jelenleg 34 ponttal negyedik a tabellán, ötödik az Universitatea Craiova 32 ponttal, hatodik a Farul Konstanca szintén 32 ponttal …, a Sepsi OSK-nak 26 pontja van, ezzel tizedik. Az FC Botosani elleni találkozó részben „6 pontos mérkőzés”, mert vetélytársakról van szó, vagy 11 pont lesz a különbség köztük vagy 5, esetleg marad a 8 pont (döntetlennel). Az is igaz, hogy akár mindkét csapat is bejuthat a felsőházi rájátszásba, az FC Botosani verség esetén is őrzi esélyét. A Sepsi OSK-nak nem az FC Botosani az egyedüli és legnagyobb vetélytársa.

(bl) 

Hirdetés
Hirdetés
Névtelen hozzászólás

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük