Hirmondo
Hirdetés
Hirdetés

Hírek az ütő mellől

Hírek az ütő mellől Sport

A hétvégén a Temesvár közeli Újszentesen bonyolították le az ifjúsági 3-as asztaliteniszezők Szövetség-kupáját, ahol a kézdivásárhelyi Nagy Mózes Sportklub egyik növendéke, Canea Kocsis András kimagasló eredményt ért el. Az NMSK másik reménysége, Mike Boróka nemzetközi edzőtáborban készül a hónap végi Eb-re.

A 2006-ban születettek között az NMSK ígéretes tehetsége, Canea Kocsis András nem talált legyőzőre, így a dobogó legtetejére állhatott fel Újszentesen, míg a 2005-ben született Chelmuş Ionuţ hatodikként zárta a kupakiírást.

A Nagy Mózes SK jelenlegi legeredményesebb pingpongozója, Mike Boróka, a román szakszövetség meghívására augusztus 11–18. között egy nemzetközi edzőtáborban tartózkodik Kiskunfélegyházán, ahová edzője, Kerekes Barnabás is elkísérte. Romániából öt asztaliteniszező vesz részt az európai szintű felkészítőn, ahol többek között finn, horvát, német, bosnyák, holland, szlovén, litván, lengyel, bulgár és magyar társaikkal mélyítik el tudásukat napi két edzésen.

A 12 éves Boróka jelenleg az augusztus 25–27. között esedékes franciaországi korosztályos Európa-bajnokságra készül, a céhes városban maradt pingpongozók a héten cserszegtomaji társaikkal edzenek Dancsákné Márk Katalin irányítása alatt.

Hirdetés
Hirdetés
Névtelen hozzászólás

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük