Hirmondo
Hirdetés
Hirdetés

Hibátlanul menetel a SIC

Hibátlanul menetel a SIC Sport

A Sepsi–SIC Izraelben folytatta győzelmi sorozatát azáltal, hogy 12 ponttal nyert az Elitzur Holon vendégeként, így a szentgyörgyiek négy forduló elteltével továbbra is veretlenek a női kosárlabda Európa-kupa csoportkörében.

Rosszul kezdett idegenben a szentgyörgyi alakulat, a házigazdák 21–13-as előnyre tettek szert az első negyedben. Jespersen 26-nál kiegyenlített, és átmenetileg a vezetést is átvette a Mikes-csapat, de az izraeliek szünetre 37–32-re alakították az eredményt. Térfélcsere után a Sepsi–SIC magát megrázva fordított, és a végén 83–71-es győzelmet aratott.

Női kosárlabda Európa-kupa, 4. forduló: Elitzur Holon–Sepsi-SIC 71–83 21–13, 16–19, 15–25, 19–26). Sepsi-SIC: Jespersen 18/6, Cave 11, Hrisztova 14/3, Jones 5, Mununga 12 (Ghizilă 11/9, Mititelu, Cătinean, Kmetovska 10, Gödri-Părău 2).

„Az első játékrészben nem koncentráltunk eléggé, sem védekezésben, sem támadásban nem tudtunk érvényesülni, de szünet után sikerült rendezni a sorokat, mindenki hozzátette a magáét. Négyből négyet nyertünk, de most már a következő meccsekre kell koncentrálnunk” – értékelt Zoran Mikes vezetőedző.

Fotó: Sepsi–SIC

Hirdetés
Hirdetés
Névtelen hozzászólás

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük