Hirmondo
Hirdetés
Hirdetés

Hibátlan kezdés

Hibátlan kezdés Sport

Január 27–31. között zajlott a Szabó Kati Sportcsarnokban a 17 év alatti női kézilabda-bajnokság alapszakaszának egyik teremtornája. A megyeszékhelyi Sepsi–SIC hibátlanul kezdte az idényt, ugyanis mind az öt mérkőzését megnyerte, így az E-csoportban a rangsor első helyét foglalja el az odavágó-sorozatot követően.

A zöld-fehér mezes lányok rögtön rangadóval kezdték a teremtornát, kiegyensúlyozott mérkőzésen 25–24 arányban diadalmaskodtak a Brassói Corona felett. A folytatásban a Carmen Cartaș és Lili Ștefan irányította sepsiszentgyörgyi csapat magabiztos győzelmet aratott a Segesvári ISK (59–16), a Fogarasi ISK (42–24), a Székelyudvarhelyi ISK (34–19) és a Csíkszeredai VSK (36–24) felett.

Hirdetés
Hirdetés

„Mindenki számára különleges a jelenlegi helyzet, a bajnokság lebonyolítása rendhagyó, hiszen rövid idő alatt több mérkőzést játszunk. Gratulálok a lányoknak azért, ahogy alkalmazkodtak, a körülmények ellenére minden nehézséget sikerrel vettek. Néhány nehéz hónap előtt állunk, egy olyan időszak vár ránk, amelyet igyekszünk a saját javunkra fordítani, és azon vagyunk, hogy minőségi kézilabdázókat neveljünk ki Sepsiszentgyörgyön”– nyilatkozta a Sepsi–SIC edzője, Carmen Cartaș.

A visszavágóra március 10. és 14. között kerül sor, a helyszínről később dönt a Román Kézilabda-szövetség.

Hirdetés
Hirdetés
Névtelen hozzászólás

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük