Hirmondo
Hirdetés
Hirdetés

Hétvégi sportajánló

Kosárlabda

Hazai mérkőzés vár a bajnoki címtartó Sepsi–SIC-re a női kosárlabda Nemzeti Liga középszakaszában, a zöld-fehér mezesek szombaton 19 órától az Aradi FCC Baschet együttesét látják vendégül a Sepsi Arénában, az A-csoport 4. fordulójában. A csoportot hibátlan mérleggel vezető Mikes-csapat idénybeli 16. győzelmére hajt.

Ugyancsak szombaton 19 órától, de idegenben mérkőzik a Kézdivásárhelyi SE, amely a B-értékcsoport 5. körében az Agronomia Bukarest otthonában igyekszik folytatni győzelmi sorozatát. Farkas Alpár tanítványai eddig háromból hármat nyertek a középszakaszban, így az élen trónolnak csoportjukban.

Az U16-os bajnokságban a Nagy Mózes SK lánycsapata szombaton 10 órától a Nagyszebeni ISK-t fogadja a Kicsid Gábor Sportcsarnokban, míg a Sepsi ISK 10.30-tól Krajován lép pályára. Az ISK U18-as lánycsapata Târgiviştére látogat.

Jégkorong

A kézdivásárhelyi KSE jégkorong szakosztálya a HC Bikák Jégkorong Egyesülettel közösen szombaton és vasárnap 12. alkalommal rendezi meg a Fashion-kupával díjazott jégkorongtornát. A húsz együttest felvonultató U10-es torna szombaton 9 órától kezdődik és előreláthatóan 18 óráig tart, így aznap 20–21.30 között lehet igénybe venni a közönségkorcsolyázást. Vasárnap az U8-as korosztályon a bizonyítás sora, várhatóan 22 csapat küzd meg a kupákért, szintén 9 órakor kezdenek, de az ő esetükben a program 17 óráig tart. Ennek megfelelően vasárnap 17 órától és 20 órától is lehet korcsolyázni a műjégpályán.

Teremlabdarúgás

Kezdődik az U19-es teremlabdarúgó-bajnokság rájátszása. A döntő tornára hajtó Kézdivásárhelyi SE utánpótláscsapata hazai pályán kezdi meg menetelését, vasárnap 18 órától Verneşti csapatát látja vendégül a Kicsid Gábor Sportcsarnokban.

Hirdetés
Hirdetés
Névtelen hozzászólás

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük